JBL Charge 3

JBL Charge 3

Prijs: €179,-

Er zijn tegenwoordig genoeg Bluetooth speakers te vinden op de markt, maar JBL levert altijd hele goede Bluetooth speakers voor een niet al te dure prijs. Inmiddels is de derde uitvoering van de Charge-lijn te vinden in de winkels. Deze is net als de concurrent, UE Boom, waterproef. Dus je kan de speaker makkelijk neerzetten naast een zwembad of aan het strand.

Bij de voorganger, de Charge 2, waren de fans blij met de batterij, bouwkwaliteit en het geluid. Het was dus een uitdaging om dit nog te overtreffen met een opvolger. Toch is het JBL gelukt om de Charge 2 te verbeteren.

JBL design

De Charge 3 is niet bepaald klein, maar ook niet heel groot. Zijn formaat is net goed om hem mee op reis te nemen.

De speaker bezit, dankzij zijn grootte, een goede accu. Je kan namelijk zo’n 20 uur luisteren met deze speaker. Daarnaast kan je met de accu ook een device opladen met behulp van een usb-kabel.

Verder is de speaker waterproof gemaakt. De speaker kan een meter onder water voor 30 minuten. Dus mocht je hem per ongeluk laten vallen in het zwembad, geen paniek. Hij overleeft het wel.

Dankzij de JBL Connect is het mogelijk om meerdere JBL speakers te koppelen.

Geluid

De Charge 3 is, zoals eerder genoemd, een relatief grote Bluetooth speaker. Dit betekent dat je naast de batterij ook blij mag zijn met het geluid. De speaker heeft een zeer goede bass en je zou het haast niet verwachten dat het uit zo’n speaker komt. Echter wordt het geluidskwaliteit minder als je de volume op zijn hardst zet. Onlangs dit minpuntje is de Charge 3 toch één van de betere Bluetooth speaker in zijn klasse. Het is daarom ook niet raadzaam om je speaker zo hard te zetten, want dat kan de speaker beschadigen (geldt voor bijna alle speakers).

 

Voordelen:

  • Stevig gebouwd
  • Grote batterij (20 uur luisteren)
  • Waterdicht

Nadelen

  • Geluidskwaliteit minder bij harde volume

 

One thought on “JBL Charge 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *