Amnesia haze

In Nederland is het legaal wiet te roken en hierdoor blowen mensen dan ook geregeld. Zelf rook is amper wiet, maar in sommige gelegenheden vind ik dit wel fijn om te doen. Bijvoorbeeld na een drukke werkweek om te relaxen met vrienden, of wanneer ik moeite heb in slaap te komen. In dit geval kan een hijs van een joint ervoor zorgen dat je meer gaat ontspannen waardoor je sneller in slaap kunt vallen.

Herkomst

Wat betreft wietsoorten, heb ik niet per se een voorkeur voor een bepaalde soort, hoewel Amnesia haze mij goed bevalt. Je merkt wel veel van de werking omdat het één van de sterkste wietsoorten is, dus een paar hijsjes nemen is voldoende voor mij.
Amnesia haze is eigenlijk een soort kruising tussen Zuidoost- Aziatische genen en Jamaicaanse Hazevariëteiten . Deze Jamaicaanse genen creëren een nogal sterke smaak en hebben een hoog THC- gehalte. Wanneer je ze zelf wil kweken kun je er een kleine hoeveelheid Hawaïaanse en Afghaanse genen aan toe voegen die ervoor kunnen zorgen dat de bloeitijd verkort wordt en tevens geven ze een extra smaakdimensie.

Werking

Wanneer je een joint rookt met Amnesia Haze moet je niet onderschatten hoe sterk de werking hiervan is. Het heeft een zeer hoog THC- gehalte van meer dan 20 procent terwijl het CBD- gehalte laag is. Je merkt het effect voornamelijk geestelijk en niet zo zeer lichamelijk. Vanwege de euforische high die je kunt voelen van deze wietsoort vind ik het ideaal om deze te delen met vrienden tijdens een ontspannen avond of een avond uit. Meestal geeft deze soort een scherpe, citrusachtige smaak met een zoete ondertoon. Omdat deze smaak zeer uniek en aromatisch is wordt Amnesia Haze het vaakst verkocht in Amsterdamse coffeeshops.
Wiet kun je ook via Internet bestellen in plaats van in een coffeeshop, kijk maar eens op buy marijuana online.Tevens wordt op deze website verdere informatie over wiet en wietsoorten gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *